Mijatović: Ništa ne radim bez odobrenja Nikšića

Mijatović: Ništa ne radim bez odobrenja Nikšića

Foto: FB

SDP BiH je ozbiljna politička partija u kojoj odluke donose organi partije, a ne pojedinci.

Napisao je ovo na društvenim mrežama potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

– Odlukom predsedništva zadužen sam za pregovore oko formiranja vlasti na nivou entiteta Republika Srpska, dok je za nivo države i nivo entiteta Federacija BiH zadužen predsednik Nikšić. O svim aktivnostima koje vodim na dnevnoj bazi izveštavam predsednika Nikšića i ne radim ništa bez njegovog odobrenja, kaže Mijatović.

Dodaje sa su “sve prilike da će kao SDP BiH biti sastavni dio većina na svim nivoima, ali sa kojim partnerima će to biti, odluku će doneti Glavni odbor SDP BiH”.

– Dolazi vreme da preuzmemo odgovornost i preuzmemo da vodimo procese u ovoj zemlji pa koliko god bilo rizika u istim odlukama. Kakave god budu bile naše odluke biće zajedničke i ponećemo odgovornost za iste, navodi Mijatović i dodaje:

– SDP BiH je najveća multietnička i građanska partija u BiH, na ucene ne pristajemo, na razgovor uvek, nikom se ne podrazumevamo sem građanima ove zemlje.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvojinbg%2Fposts%2Fpfbid037ZyYvLmbiuNYegA56zjuVaAf1ayRJZBSMXwCE4TYMb2Kp8fwxSi53durqPnFKhpGl&show_text=true&width=500


(Vijesti.ba)

Komentariši