Crnadak: SNSD se bori za treći, hrvatski entitet

Crnadak: SNSD se bori za treći, hrvatski entitet

Foto: Arhiv

Najvažnija stvar i apsolutni prioritet za sprečavanje uništenja RS-a i zaustavljanje masovnog odlaska naroda je što brži odlazak Nikole Špirića i SNSD-a sa vlasti i skidanje teškog tereta koji narod na svojim leđima nosi već 16 godina.

SNSD i njihovi funkcioneri su posljednji koji trebaju da govore o srpskom jedinstvu, jer su ga hiljadu puta zloupotrijebili i zato što se interesi RS-a i SNSD-a ne podudaraju – rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak, prenosi Avaz.

Crnadak kaže da RS treba Dejtonski sporazum i BiH sa dva entiteta, a SNSD se bori za treći, hrvatski entitet.

– RS treba slobodne institucije i jednake šanse za sve, a SNSD želi da se za sve pita njihov izvršni komitet i da sve poslove dobijaju razni prointeri i druge porodične firme. RS treba mir, stabilnost i nastavak evropskih integracija, a SNSD se zalaže za sukobe, napetosti i zaustavljanje evropskog puta. RS treba da bude mjesto pristojnog života za svoj narod, a SNSD RS doživljava kao bankomat – ističe Crnadak.

On kaže da iz ovih i mnogih drugih razloga, rejting SNSD-a, a posebno osoba poput Dodika, Špirića, Majkić, Cvijanović i drugih, nikad nije bio gori i nikada nije bilo ovako očigledno da narod jedva čeka da im vidi leđa.

– Nisu ni Jelena Trivić, ni Mirko Šarović čudotvorci sa čarobnim štapićem, ali jesu osobe preko kojih će se otvoriti šansa za RS i za novu, demokratsku vlast koja će istinski raditi za RS i za sljedeće generacije – poručuje Crnadak.


(Vijesti.ba)

Komentariši