Đukanović: Srbija da krene u denacifikaciju Balkana – Ovako je govorio Putin prije agresije na Ukrajinu, ali Đukanović mora da zna da su se sve religije formirale u vrijeme plemenskog i feudalnog doba i da srbe nije Bog bacio s neba da bi sad pravili neku denacifikaciju na Balkanu

Đukanović: Srbija da krene u denacifikaciju Balkana

Foto: Vijesti.ba

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović napisao je na svom Tviter nalogu da mu se čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana.

„Sve mi se čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana. Volio bih da grešim“, napisao je Đukanović.

 Podsjetimo, „denacifikaciju“ je Rusija iskoristila kao jedan od izgovora za vojnu invaziju na susjednu Ukrajinu.

Đukanovićev tvit izazvao je burne reakcije i oštre kritike pojedinih korisnika Tvitera, nakon čega je on upitao „zašto se krug dvojke plaši denacifikacije“.

„U bre, ala se uzjogunio dvojkakrugaški svijet što napisah da će Srbija možda morati da pokrene denacifikaciju Balkana. Razumijem to, oni su uvek podržavali svakog srpskog neprijatelja, od ustaša, balista, handžarovaca… To su činjenica bili nacisti, a dvojkakrugaškom svijetu srcu mili“, poručio je funkcioner SNS-a.

(Vijesti.ba)

Komentariši