USKORO I ZVANICNA PROMOCIJA: DR. ALMIR CEHAJIC BATKO GOVORI NA SKUPU STRANKE KOKUZA U TRAVNIKU!

Uskoro i zvanična promocija: Batko govori na skupu Stranke kokuza u Travniku!

24sata.info PHOTO

image Almir Čehajić Batko / depo

 

24SI – Stranka kokuza (Skok) Bosne i Hercegovine, iz virtuelnog svijeta prešla je u stvarnost i – kako su javili mediji – nedavno se kod Izborne komisije prijavila za naredne izbore i to za sve nivoe vlasti, osim za Predsjedništvo BiH.

 

Virtuelna ”Stranka kokuza” čije je sjedište na takozvanim Djevičanskim otocima BiH, prema riječima popularnog Almira Čehajića Batka za godinu dana je dosegla cifru od 300.000 članova iz cijelog svijeta.

”Virtuelna ‘Stranka kokuza’ od svog osnivanja do danas premašila je sva očekivanja. Mi smo ‘stranka’ koja je u 350 radio-emisija ‘Udri muški’ do sada kroz smijeh i zabavu spasila na hiljade članova od bolesti našeg društva.

Izignorirali smo kroz razne emisije skoro sve političare ove države, a iz dana u dan smo s 250 članova uspjeli dogurati na 300.000 novih članova. Povezali smo 28 radio stanica širom regije, združili sve kokuze svijeta, te počeli rušiti sve barijere. Sve to, naravno, uz šalu i smijeh. Osim toga, nismo potrošili ni jednu jedinu marku narodnog novca što dovoljno govori kako radimo”, rekao je nedavno Batko za sarajevski’ ‘San”.

Ova stranka bit će promovirana ovih dana u Travniku. Promocija Stranke kokuza u BiH održat će se 11. juna 2010. godine, sa početkom u 18 sati u “Centru za kulturu Općine Travnik”.

Skupu će se obratit počasni predsjednik Dr. Almir Čehajić Batko, najavljeno je iz Stranke kokuza.

(24sata.info)

Komentariši