SAOPSTENJE SAFETA ORUCEVICA POVODOM LUDJACKIH IZMISLJOTINA U RADONCICEVIM MEDIJIMA

SAOPŠTENJE SAFETA ORUČEVIĆA POVODOM LUĐAČKIH IZMIŠLJOTINA U RADONČIĆEVIM MEDIJIMA Ispis
30.12.2008.

safet_orucevic_t_1_294_100.jpg

Povodom napada iz medija, u vlasništvu Fahrudina Radončića, saopštenjem za javnost se obratio Safet Oručević. Saopštenje prenosimo u cijelosti:Već godinu dana Fahrudin Radončić u svojim medijima protiv mene vodi brutalnu medijsku kampanju i iznosi  monstruozne laži, konstrukcije i optužbe. Ranije sam protiv medijskog teroriste Radončića podnio pet tužbi sudu, ali kako medijska kampanja protiv mene ne jenjava broj tužbi će se očigledno povećati.

To je jedini način da se odbranim od bolesnih napada Fahrudina Radončića koji stalnim optužbama pokušava uvjeriti svoje čitaoce da je bjesomučna kampanja koju je vodio protiv energetskih projekata bila opravdana.

Najveći poslijeratni investicijski projekat Radončić je pokušao predstaviti kao kriminalan, a mene je optužio da radim za "nepostojeće" firme i investitore. Kako samo luđak i psihopata može istrajavati na medijskoj kampnajji bez ikakvih argumenta, namjeravam zatražiti psihijatrisko vještačenje medijskog tiranina i primitivca Fahrudina Radončića.

Ukoliko medicinsko vještačenje potvrdi moje sumnje da se radi o psihijatrijskom slučaju spreman sam odustati od zahtjeva za materijalnom odštetom, no nikada neću odustati od zahtijeva da sud utvrdi istinu.

Ova brutalna kampanja se vodi ne samo protiv mene već i protiv svih oni koji misle svojom a ne Radončićevom bolesnom glavom. Uvjeren sam da javnost odlično zna da Radončićev medijski teror ima za cilj obeshrabriti sve one koji su davali podršku ulaganjima u elektoenergetske projekte, a posebno investicijama austrijskih firmi za koje sam isključivo angažiran.

Svojim bolesnim umom Fahrudin Radončić je, iz svojih ličnih i samo njemu poznatih razloga, nanio štetu i direktno je odgovoran što je jedan odličan projekat za razvoj BiH zaustavljen. Vrijeme će potvrditi koliku je štetu Radončićeva luđačka kampanja nanijela građanima ove zemlje, a ja ću svoju satisfakciju dočekati u redovnoj sudskoj proceduri.

 

Komentariši