beats by dre cheap

ARKAN RAŽNATOVIĆ USLIKAN KAKO PLJAČKA BANKU

ARKAN RAŽNATOVIĆ USLIKAN KAKO PLJAČKA BANKU: Šokantne fotografije iz arhiva policije izašle na vidjelo!

Prema podacima Interpola, Arkanova banda je u to vrijeme izvršila dvije uzastopne pljačke u Švedskoj (Šokholm i Geteborg), a potom pobjegla u Holandiju, gdje su i uhapšeni u oktobru iste godine. Od tog momenta o Arkanu se manje-više sve zna, na kraju je optužen za ratne zločine, ali nije izveden pred Tribunal u Hagu jer je 2000. godine ubijen.


alt

Iz arhiva švedske policije objavljene su fotografije s videonadzora opljačkane banke u Švedskoj u septembru 1979. godine. Banku je opljačkala tročlana banda u sastavu: Željko Ražnatović, Karlo Fabijani i Slobodan Kole Kostovski.

Prema podacima Interpola, Arkanova banda je u to vrijeme izvršila dvije uzastopne pljačke u Švedskoj (Štokholm i Geteborg), a potom pobjegla u Holandiju, gdje su i uhapšeni u oktobru iste godine. Od tog momenta o Arkanu se manje-više sve zna, na kraju je optužen za ratne zločine, ali nije izveden pred Tribunal u Hagu jer je 2000. godine ubijen.

Za Karla Fabijanija mnogi tvrde da je ustvari Đovani di Stefano, koji se ranih 90-ih pojavio u Arkanovom društvu u Beogradu kao biznismen sumnjive reputacije, navodni vlasnik studija „Metro Goldwyn Mayer” i tada popularnog Radija Pingvin.

Sada 66-godišnji Kostovski, rođen u Novom Pazaru (Srbija), nastavio je s burnom karijerom bandita. Holandski mediji izvještavaju prošle godine da je pobjegao s odsustva zbog liječenja tokom izdržavanja robije u Brazilu. Tamo su ga osudili na 19 godina zbog krijumčarenja kokaina. Za njim je Interpol raspisao „crveni” nalog za hapšenje.

altaltaltaltalt

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
08/09/2019 23:47