beats by dre cheap

ŽELJKO KOMŠIĆ POZVAO ALEKSANDRA VUČIĆA DA ODMAH IZNESE DOKAZE O MIJEŠANJU ZAPADNIH SILA U IZBORE U BiH

„IZNESITE 'FRAPANTNE' DOKAZE“: Komšić pozvao Vučića da odmah iznese dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u BiH

"Možda gospodin Vučić u namjeri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko miješanje u izborni proces u Bosni i Hercegovini, špekulacijama o miješanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je miješanje u izborni proces u BiH sasvim normalno


'IZNESITE 'FRAPANTNE' DOKAZE': Komšić pozvao Vučića da odmah iznese dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u BiH


..................

Predsjednik Demokratske i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je danas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da odmah iznese navodne frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u BiH ne čekajući osmi oktobar.

 

"Gospodin Vučić tvrdi da posjeduje te dokaze. Ako je prijatelj Bosne i Hercegovine, kako za sebe voli kazati, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umiješanosti drugih država u izbore u Bosni i Hercegovini. Budite naš iskreni prijatelj i odmah to iznesite.

 

Nama u Bosni i Hercegovini ne trebaju nikakve smutnje, ali nam isto tako ne trebaju ni glasine sa Vaše strane. Zašto da se čeka osmi oktobar, tada je već kasno. Ako znate o čemu se radi, budite prijatelj ove države i sve javno iznesite", kazao je Komšić.

 

On je dodao da je bosanskohercegovačka javnost do sada jedino upoznata da miješanjem ruskih obavještajnih službi koje u saradnji sa Hrvatskim HDZ-om i Draganom Čovićem pokušavaju da utiču na izborni proces u Bosni i Hercegovini.

 

"Možda gospodin Vučić u namjeri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko miješanje u izborni proces u Bosni i Hercegovini, špekulacijama o miješanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je miješanje u izborni proces u BiH sasvim normalno.

 

Zato pozivam gospodina Vučića da odmah iznese 'frapantne' dokaze koje navodno posjeduje", rekao je Komšić.

 

(Vijesti.ba)

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
26/09/2018 16:06