beats by dre cheap

SLOBODAN VASKOVIĆ: PISAMCA

NOVI BLOG SLOBODANA.VASKOVIĆA: Pisamca

Banjalučki bloger Slobodan Vasković postavio je nekoliko škaljivih pitanja Lukaču, Čulumu, Moćnoj Mami, Lepiru... na koja, pogađate, nikada neće dobiti odgovor.

Evo šta ih je pitao...


.............
NOVI BLOG SLOBODANA.VASKOVIĆA: Pisamca
...................

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

 

 Lukaču -Ko po tvojoj “kriminalističkoj verziji” nosi titulu “Banjalučki Arkan”, a ko Zvijer? -Kako je moguće da nakon desetine premlaćivanja u Banjaluci “nema elemanata krivične odgovornosti” u djelovanju “Banjalučkog Arkana” i “Zvijeri”, koji su organizovali i sproveli ta nasilna djela? -Da li “Zvijer” ima službenu legitimaciju MUP-a RS, a nije pripadnik te institucije? -Da li “Banjalučki Arkan” ima iznenadne, ubilačke, izlive bijesa?

 

 -Da li ga štite lično pojedini visoki funkcioneri MUP RS? -Da li ih štitiš obojicu - I “Banjalučkog Arkana” i Zvijer i ako štitiš po čijem naređenju? -Da li su njihovi dosjei skroz bijeli? -Uzgred, da li je MUP RS plaćao 28 KM metak (po komadu) firmi “KT”, isti onaj metak koji je prije tog aranžmana plaćao 3,5 KM po komadu, ali drugoj firmi? -Ako jeste, gdje je otišla razlika u cijeni - 24,5 KM po komadu? -Kome su namijenjeni ti “zlatni meci”? -Ima li kakvog konkursa za “vojnike”? 

 

-Da li si nabavio novi Kramp? Ćulumu  Beskičmeni, prezentovao si da znaš cijenu kokaina.  -Da li znaš kolika je cijena visoke prostitucije u strogom centru Grada (po komadu), a kolika izvan Centra 2, gdje je tvoj reon? -Da li znaš u kojim lokalima se odvija visoka prostitucija u Centru? Najužem!

 

 -Da li poznaješ vlasnike tih lokala? -Kako stojiš sad na kladionicama? I sa kladionicama? -Da li znaš koliko si jadan? Iliću  -Ko je naredio održavanje presa 26.03.? -Šta je skladišteno u Kući Rađena? 

 

Moćnoj Mami -Znam šta si tražila ovog ljeta. Zašto? 

 

Lepiru -Da li si Vreći zakrpa? -Kako te nije stid? Imaš sto godina, a lažeš? Vreći 

 

-Da li si ti homunkul, stvoren u Ilićevoj i Bajićevoj laboratoriji? -Da li se sada na netu nazivaš “Micica Vukmir”? -Da li znaš da si najobičnija Vreća G. i da se to neće promijeniti? 

 

Karanu
-Varalice, za tebe nemam pitanja. Samo jedno obavještenje: Istinski stručnjaci sudske medicine o tebi govore sa Gađenjem. Neskrivenim!

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
15/07/2018 01:26