beats by dre cheap

MIRO LAZOVIĆ : BOŽU LJUBIĆA POD HITNO VRATITI NA ORTOPEDSKU KLINIKU U SARAJEVO

Miro Lazović : Božu Ljubića pod hitno vratiti na Ortopedsku kliniku u Sarajevo


Ako Hrvatska i BiH žele ispravljati poremećene odnose onda pod hitno treba Božu Ljubića vratiti na Ortopedsku kliniku u Sarajevo. Ako treba i na mjesto šefa odjela sa kojeg je napustio Sarajevo i nedugo nakon toga kao veliki Hrvat iz Širokog Brijega zasjeo u klupe Hrvatskog Sabora, kazao je danas potpredsjednik SDP-a Miro Lazović reagujući na prijetnje raspadom države BiH koje je uputio Božo Ljubić zastupnik u Saboru Hrvatske i predsjednik Glavnog vijeća HNS-a.

Lazović je naveo da Ljubić dok je bio u Sarajevu bio je uvažen a svojim stavovima i ponašanjem zasluživao je poštovanje građana Sarajeva. “Vjerovatno pod uticajem dugogodišnjeg boravka u Sarajevu odvaja se od ekstremne linije HDZ-a formira HDZ 1990 i do povratka u HDZ vodi korektnu politiku”, rekao je Lazović prenose Vijesti.ba.

– Danas u klupama Sabora već odavno svojim istupima, pod plaštom brige za interese Hrvatskog naroda,  obmanjuje Hrvatsku javnost,  zagađuje i usložnjava odnose između Hrvatske i BiH.  Hrvatski zvaničnici bi morali konačno shvatiti da su kritike koje dolaze iz regiona ali i EU  da Hrvatska opasno skreće u desno između ostalog i zbog stavova Bože Ljubića čiji agresivni i nacionalistički stavovi postaju dominantni u odnosu Hrvatske prema BiH.

(Kliker.info-Vijesti)

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
28/06/2018 18:51