beats by dre cheap

KRIK NESRETNOG OCA

KRIK NESRETNOG OCA: "David je 17. marta izašao iz kuće, na sebi je imao gaće, a u grobu nema gaće, a nema ih ni u tužilaštvu kao krunski dokaz..."

– Jakna, čizma, i čarape i dusk, sve je bilo vrijednije od gaća – rekao je večeras Davor Dragičević, te se zapitao kako je moguće da nema gaća.KRIK NESRETNOG OCA: 'David je 17. marta izašao iz kuće, na sebi je imao gaće, a u grobu nema gaće, a nema ih ni u tužilaštvu kao krunski dokaz...'

Banjalučani su se i 92. put okupili na Trgu Krajine da daju podršku

Davoru Dragičeviću, ocu čiji je sin David je stradao pod još nerasvijetljenim okolnostima. Tražeći istinu i pravdu, Davor ističe da je u toku drugi montirani proces ubistva njegovog sina.

 

– Pokušavaju ga prikazati kao lopova i samoubicu. Dobili su nalaze u krvi, u kojima sada nema droge LSD,  što su ranije tvrdili. David je 17. marta izašao iz kuće oko 19 časova, na sebi je imao gaće, a u grobu nema gaće, a nema ih ni u tužilaštvu kao krunski dokaz svirepog mučenja, zlostavljanja i ubijanja mog djeteta, našeg Davida – kaže Davor.

 

On je upitao nadležne: “Zašto ste uzeli gaće?”

 

– Jakna, čizma, i čarape i dusk, sve je bilo vrijednije od gaća – rekao je večeras Davor Dragičević, te se zapitao kako je moguće da nema gaća.

 

Davor je još jednom ponovio da su saučesnici i ubice Davida Dragičevića Đorđe Rađen, Darko Ilić, Željko Karan, Dalibor Vrećo, Dragan Lukač.

alt

Foto: Valentina Mišljenović

 

-Samo me tužite, nećete još dugo, nije vam još puno preostalo – poručio je Davor.

Ponovo je pozvao ljude na miran i dostojanstven veliki skup Pravda za Davida 7.jula ove godine.

-Okupimo se da pokažemo da smo ljudi koji žele samo istinu i pravdu – poručio je otac pokojnog Davida sa Trga Krajine.

Zahvalio je medijima koji svakodnevno izvještavaju o skupu, kao i organizatorima skupa u Minhenu i svima koji su mu tamo dali podršku.

– Pošto oni ne rade svoj posao, radićemo ga mi. Ne bi me čudilo da večeras ili sutra postanem britanski obavještajac. Ako se to dogodi bar će za pet minuta biti rijepeno ubistvo. Kako smo našli našeg psa Lunu u januaru, tako ćemo naći sve vas, naručioce, egzekutore, saučesnike, ja Davor i grupa Pravda za Davida – dodao je  Davor, te pita nadležne zašto su im dvije riječi tako teške.

– Oni su sotone, mi smo ljudi. Pozivam pripadnike MUP-a časne i poštene, ne znam čega se više boje i da li im treba više ta uniforma koju su neki drugi oskrnavili. Pozivam takve da izađu i kažu ono što i ptice na grani znaju, ko je i zašto ubio Davida Dragičevića. Odgovorno tvrdim da je moj sin otet, držan, maltretiran, silovan, ubijen i na kraju položen u kanalizaciju – rekao je Dragičević.

Tokom skupa izvođenje pjesme Klinac u getu prisutni su pozdravili visoko uzdignutim pesnicama

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
26/06/2018 02:12