beats by dre cheap

FAŠISTI U BEOGRADU TRAŽE PREKID ODNOSA SA HAGOM

Protestvuju zbog oslobađanja Ramuša Haradinaja
Fašisti u Beogradu traže prekid odnosa sa Hagom

................
29.11.2012.
.................


U Beogradu na Trgu Republike u četvrtak navečer su  fašistički pokreti  "Naši" i "Zavetnici" organizovali protest, povodom oslobađanja Ramuša Haradinaja, i zatražili od državnog vrha Srbije da prekine pregovore s Prištinom i Evropskom unijom (EU),  kao i saradnju s Haškim tribunalom.
  
Učesnici protesta zatražili su da se ne dozvoli sprovođenje dogovora o integrisanom upravljanju prelazima, i naveli da su svoje zahtjeve uputili predsjedniku Tomislavu Nikoliću, Vladi Srbije i Parlamentu.
  
- Treba staviti van snage zakon o saradnji s Haagom i poslati na odgovornost sve koji su isporučili srpske generale u Haag, poručili su predstavnici tih organizacija i zatražili jačanje saradnje s Rusijom, javlja Tanjug.
  
Na protestu su učestvovali i predstavnici organizacija "Obraz", "1389", Pokreta za Srbiju i drugi.

Haški tribunal oslobodio je u četvrtak nekadašnjeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Ramuša Haradinaja i njegove pomoćnike Idriza Baljaja i Lahija Brahimaja, i oni su pušteni na slobodu.
  
Optužnica za Haradinaja, koji je u četvrtak navečer stigao u Prištinu, odnosila se na zločine počinjene od 1. marta do 30. septembra 1998, u vrijeme kad je on bio komandant takozvane operativne zone Dukadjin (Metohija).

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
30/11/2012 05:26