beats by dre cheap

VAŠA KRV NIJE OD ZLATA

"Vaša krv nije napravljena od zlata"
Khalid isplanirao napad 11. septembra "od A do Ž" i odrubio glavu novinara "Wall Street Journala"
...................
18.10.2012.
...................
Khalid isplanirao napad 11. septembra "od A do Ž" i odrubio glavu novinara "Wall Street Journala"
Skica Khalid Sheikh Mohammeda iz sudnice
FOTO: Agencije

..................................................................

Khalid Sheikh Mohammed, izjavio je na sudu da je organizovao terorističke napade na New York i Washington 11. septembra 2001. od A do Ž, da je "blagoslovljenom desnom rukom" odrubio glavu novinaru "Wall Street Journala" Danielu Pearlu i optužio SAD da su u ime nacionalne bezbjednosti ubile milione ljudi.

On se izborio za dozvolu da se pred američkim vojnim sudom pojavljuje u kamuflažnoj uniformi koju je kao taliban nosio u Afganistanu i ocijenio da Vlada SAD koristi nacionalnu bezbjednost kao opravdanje za zločine.

Mnogi mogu da ubijaju, muče ljude i hapse njihovu maloljetnu djecu u ime nacionalne bezbjednosti, rekao je četrdesetsedmogodišnji Mohammed pred sudom u američkoj bazi Gvantanamo.

On je to izjavio povodom zahtjeva tužioca da se zbog nacionalne bezbjednosti ne otkrivaju detalji o njegovom višegodišnjem boravku u tajnim zatvorima američke Centralne obavještajne agencije, javlja AP.

"Dok vlada tuguje zbog ubistva 3.000 osoba 11. septembra, trebalo bi da žalimo i jer je Vlada SAD ubila milione ljudi", rekao je Mohammed i dodao: "Vaša krv nije napravljena od zlata, a naša od vode. Svi smo ljudska bića".

On je sa još četiri osobe su optuženi za terorizam i 2.976 ubistava.

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina
http://haler.blogger.ba
18/10/2012 17:15