Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

19.01.2019.

JOZO IVANČEVIĆ: KOALIRANJE SA DRAGANOM ČOVIĆEM ZA HDZ 90 JE POTPUNO PROMAŠEN I LOŠ ČIN

Ivančević: Koaliranje sa Čovićem za HDZ 90 je potpuno promašen i loš čin

Ivančević: Koaliranje sa Čovićem za HDZ 90 je potpuno promašen i loš čin
Načelnik Prozora, jedini kojeg ima HDZ 1990, Jozo Ivančević kritikovao je jučerašnji sporazum o saradnji HDZ-a BiH i HDZ 1990. Reagovanje prenosimo u cijelosti.

"Kao predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama i član Predsjedništva HDZ 1990, u današnje vrijeme teških obmana i prijevara, pozdravljam i na ovaj način sve naše članove i simpatizere u Rami i širom BiH te  još jednom naglašavam naš zajednički, koji je i moj osobni,  stav:
 
Koaliranje sa Čovićevim HDZ-om za HDZ 1990 je potpuno promašen i loš čin, za koji naše članstvo ni na koji način nije dalo svoju suglasnost. Stvara se koalicija koja nikako ne može biti u korist hrvatskog naroda u BiH, koalicija koja će rješavati interese samo uskog kruga ljudi, koja je neiskrena, nemoralna,  stoga i antihrvatska.
 
Poručujem članovima i simpatizerima politike koja je od čelnika HDZ 1990 tražila iskreno i vjerodostojno predstavljanje hrvatskih interesa, da ne posustaju u nadi za bolje sutra Hrvatima i svim drugim narodima u BiH, da budu uvjereni kako ima jako puno nas koji ne prihvaćamo  nametnutu koaliciju i koji se nikada nećemo pokloniti lažnim idolima", stoji u reakciji koju potpisuje Dr. Jozo Ivančević , predsjednik OO HDZ 1990 Prozor – Rama i član Predsjedništva HDZ 1990.

 

(Vijesti.ba)

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88940394

Powered by Blogger.ba