Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

16.01.2019.

SABORSKI ZASTUPNIK DEMOLIRAO DRAGANA ČOVIĆA: "ŠIROK OSMJEH, ZLATAN ZUB IZ PRVOG REDA NEUSTAVNE PROSLAVE, SAMO DA BI SE NAPAKOSTIO KOMŠIĆU"!

SABORSKI ZASTUPNIK DEMOLIRAO ČOVIĆA: "Širok osmjeh, zlatan zub iz prvog reda neustavne proslave, samo da bi se napakostilo Komšiću"!

Premijer Andrej Plenković ponovio je u srijedu u Hrvatskom saboru ocjene o prisustvu Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a BiH na neustavnom Danu Republike Srpske u Banjoj Luci, te poručio da je to bio odabir HDZ-a BiH i Čovića


SABORSKI ZASTUPNIK DEMOLIRAO ČOVIĆA: 'Širok osmjeh, zlatan zub iz prvog reda neustavne proslave, samo da bi se napakostilo Komšiću'! - 1


-To nije bio prvi put da je predsjednik HDZ-a BiH bio u Banjoj Luci, stojim iza onoga što sam ranije rekao, da su takve odluke i odabiri, politički odabiri HDZ-a BiH i njenog predsjednika, bez konzultacija, bez uputa sa "centralom u odnosu na poslovnu jednicu u Mostaru", izjavio je premijer Hrvatske u Aktualnom prijepodnevu, komentirajući pitanje SDP-ovog zastupnika Predraga Matića o Čoviću kao "voditelju HDZ-ove poslovne jedinice broj 1" u Mostaru.

HDZ BiH nije nikakva poslovna jedinica HDZ-a, uzvratio mu je premijer.

Matić pak ističe da Čović od gubitka izbora "srlja iz gafa u gaf", posljednji je odlazak u Banja Luku.

"Širok osmjeh, zlatan zub iz prvog reda neustavne proslave, samo da bi se napakostilo Željku Komšiću", ustvrdio je zastupnik kojeg je zanimalo premijerovo mišljenje o Čovićevim postupcima te poruka majkama i djeci poginulih i nestalih u Bosanskoj Posavini u kojoj je, kaže, poginulo preko tri hiljade ljudi.

Matić je poručio i kako je u cijeloj priči, "Pedro" ispao veleposlanik Del Vecchio kome je, dodao je, možda presudilo što je bio SDP-ovac.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88940401

Powered by Blogger.ba