Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

08.01.2019.

SAMER REŠIDAT DEMOLIRAO DRAGANA ČOVIĆA: "PRIJATELJI MOJI, ČITAV ŽIVOT SLAVILI STE BOŽIĆ, IŠLI NA MISE - SVE VAM JE DžABA..."

REŠIDAT DEMOLIRAO ČOVIĆA: "Prijatelji moji, čitav život slavili ste Božić, išli na mise - sve vam je džaba..."


Džaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima!REŠIDAT DEMOLIRAO ČOVIĆA: 'Prijatelji moji, čitav život slavili ste Božić, išli na mise - sve vam je džaba...'Potpredsjednik Demokratske fronte Samer Rešidat osvrnuo se na izjave lidera HDZ-a Dragana Čovića o "legitimnim i nelegitimnim Hrvatima u Kantonu Sarajevo" i na na svom Facebook profilu dao kratak komentar:

"Izjava da u KS nema niti jednog legitimnog Hrvata bi trebala da bude jasna poruka svim Hrvatima u BIH. Upotrebna dozvola koja vam daje legitimitet pripadnosti hrvatskom narodu izdaje se u prostorijama HDZ-a.


Dakle, moji prijatelji, koji ste čitav svoj život slavili Božić, išli na mise i praktikovali vjeru, po novom zavjetu ništa vam se ne pika. Džaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima.

 
U skorijem periodu, osim apelacije koju je napisao, od Čovića očekujemo da napiše i Evanđelje po Draganu, jer ova po Mateju, Marku, Ivanu ili Luki vjerovatno nisu legitimna jer niti jedan od pomenutih evanđelista nije bio član HDZ-a.

 
Na kraju, ako stvarno želi da pomogne Hrvatima i Bosni i Hercegovini, onda neka se povuče iz političkog života i ode u političku penziju!" - zapisao je Rešidat.

Dok je Covica u politickom zivotu BIH, nema nama napretka!
Izjava da u KS nema niti jednog legitimnog Hrvata bi trebala da bude jasna poruka svim Hrvatima u BIH. Upotrebna dozvola koja vam daje legitimitet pripadnosti hrvatskom narodu izdaje se u prostorijama HDZ-a.
Dakle moji prijatelji koji ste citav svoj zivot slavili Bozic, isli na mise i praktikovali vjeru po novom zavjetu nista vam se ne pika. Dzaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima.
U skorijem periodu osim apelacije koju je napisao, od Covica ocekujemo da napise i Evandjelje po Draganu jer ova po Mateju, Marku, Ivanu ili Luki vjerovatno nisu legitimna jer niti jedan od pomenutih evandjelista nije bio clan HDZ-a.
Na kraju, ako stvarno zeli da pomogne Hrvatima i Bosni i Hercegovini, onda neka se povuce iz politickog zivota i ode u politicku penziju!
Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88932809

Powered by Blogger.ba