Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

08.01.2019.

MITROPOLIT CRNOGORSKI BRAĆI IZ SRBIJE PORUČIO: "SRBIJA JE SVE NA LAŽI DOBILA, SPC JE OSRAMOĆENA ZBOG ETNIČKOG ČIŠĆENJA, NACIONALIZMA, RATOVA..."

MITROPOLIT CRNOGORSKI BRAĆI IZ SRBIJE PORUČIO: "Srbija je sve na laži dobila, SPC je osramoćena zbog etničkog čišćenja, nacionalizma, ratova..." (VIDEO)

Vladika Mihailo je poznat po otvorenom odnosu prema stradanja Bosne i Hercegovine tokom agresije. On je jedini pravoslavni lider koji je priznao genocid u Srebrenici.


MITROPOLIT CRNOGORSKI BRAĆI IZ SRBIJE PORUČIO: 'Srbija je sve na laži dobila, SPC je osramoćena zbog etničkog čišćenja, nacionalizma, ratova...' (VIDEO)


Mitropolit crnogorski vladika Mihailo Dedeić održao je zanimljivo obraćanje na Badnji dan u Cetinju. On je citirao srpskog pisca Dobricu Ćosića.

"Njihov 'otac nacije' rekao je, zapamtite ovo dobro - Srbija je sve na laži dobila", kazao je Dedeić i dodao:

"Srbija i Srpska pravoslavna crkva su izgubile reputaciju u svijetu zbog ratova, nacionalizma, laži i etničkog čišćenja".

Vladika Mihailo je poznat po otvorenom odnosu prema stradanju Bosne i Hercegovine tokom agresije. On je jedini pravoslavni lider koji je priznao genocid u Srebrenici.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88940376

Powered by Blogger.ba