Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

31.12.2018.

DRAGAN BURSAĆ : JE LI TO ONA BANJALUKA IZ '92. KOJA ĆUTI, DOK SRBIJANSKI SPECIJALCI UBIJAJU

Dragan Bursać: Je li to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, dok srbijanski specijalci ubijaju

Na sinoćnja dešavanja u Banjoj Luci osvrnuo se i Dragan Bursać, a on je na svom Facebook profilu pitao da li je ovo ista ona Banja Luka koja se pravila “blentava” i 1992. godine, javlja INS.

Gradonačelnik Banjaluke večeras je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).

Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke (Sic!).

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu?

O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita, ko mu je ubio dijete?!

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde”, napisao je Bursać.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88932964

Powered by Blogger.ba