Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

29.12.2018.

DAVOR DRAGIČEVIĆ : TUŽILAŠTVO BIH ČEKA TEŽAK POSAO, MORAJU UHAPSITI DODIKA, ŽELJKU CVIJANOVIĆ, LUKAČA, LEPIRA, VREĆU, KARANA...

Davor Dragičević : Tužilaštvo BiH čeka težak posao, moraju uhapsiti Dodika, Željku Cvijanović, Lukača,Lepira, Vreću ,Karana…


Otac Davida Dragičevića – Davor Dragičević u razgovoru za Radiosarajevo.ba istaknuo je kako je pred Tužilaštvom BiH težak posao.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine najvjerovatnije će preuzeti slučaj David Dragičević, kako bi preispitali nadležnost, rekao je predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija.

“To je bila prevashodno bila želja mene i mog advokata Ifeta Ferageta. Ja sam otpočetka govorio da Tužilaštvo Bosne i Hercegovine treba preuzeti ovaj slučaj. Ne znam samo zašto se ovoliko čekalo, jer mi smo zahtjeve podnosili i ranije”, kaže Davor i nastavlja:

“Nadam se da će konačko uslijediti hapšenje zločinaca. Imaju težak posao, trebaju uhapsiti predsjedavajućeg Predsjedništva BiH – Milorada Dodik, predsjednicu RS-a – Željku Cvijanović, Dragana Lukača, tužioce Lepira i Vreću, patologa Karana i sve iz MUP-a sa sramne press konferencije, gdje su kriminalizovali mog sina.Nadam se da ako dođe predmet na Tužilaštvo BiH da će odraditi častan i pošten posao”, rekao je Dragičević.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88932871

Powered by Blogger.ba