Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

28.12.2018.

"KO SE MAČA LAĆA OD MAČA I STRADA": "DRAGAN LUKAČ NEĆE SE IZVUĆI OSTAVKOM ILI SMJENOM"

"KO SE MAČA LAĆA OD MAČA I STRADA": "Dragan Lukač neće se izvući ostavkom ili smjenom"

Davor ne prijeti jakim riječima već aktivnostima koje vodi i koje će kad-tad dovesti do istine i pravde i tad Lukač neće moći da se izvuče s ostavkom ili smjenom'', ocijenio je Papić.


'KO SE MAČA LAĆA OD MAČA I STRADA': 'Dragan Lukač neće se izvući ostavkom ili smjenom' - 1

.........................

Nema dovoljno jakih riječi da bi se osudila brutalnost policije, a s druge strane nema dovoljno toplih riječi da bi se podržali roditelji i svi ovi mirni ljudi koji su protestovali, kazao je analitičar Žarko Papić gostujući u emisiji Dan uživo na N1.

Podsjetio je, potom, na hronologiju događaja koji je u proteklim mjesecima privukao pažnju, čak i svjetskih medija.

''David Dragičević je ubijen prije devet mjeseci, dva dana iza toga je bila pres-konferencija vrha MUP-a na kojoj su bukvalno svi lagali. Nakon dvadeset dana, svi su promijenili sve ono što su ovi gori i to je već bio dovoljan razlog za njihovo sankcionisanje'', kaže Papić.

Prema njegovom mišljenju, radi se o zataškavanju što je samo po sebi krivično djelo.

''Zatim je vođena istraga koja nije puna grešaka, riječ je o zataškavanju i organizovanom prikrivanju pravog ubice ili ubica i taj proces u kojem učestvuje vrh policije Republike Srpske je sam po sebi krivično djelo. Kad Lukač najavi krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića jer prijeti njegovoj bezbjednosti, on nije u krivu. Davor ne prijeti jakim riječima već aktivnostima koje vodi i koje će kad-tad dovesti do istine i pravde i tad Lukač neće moći da se izvuče s ostavkom ili smjenom'', ocijenio je Papić.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88946384

Powered by Blogger.ba