Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

27.12.2018.

DAVOR DRAGIČEVIĆ ODGOVORIO NA DODIKOVE NAJAVE: "MILORAD DODIK JE UBICA"

"MILORAD DODIK JE UBICA": Evo kako je Davor Dragičević odgovorio na Dodikove današnje najave

Policija se oglasila u jednom trenutku i pozvala građane da se raziđu u interesusvoje bezbjednosti, nakon čega su građani povikali ubice i negodovali.'MILORAD DODIK JE UBICA': Evo kako je Davor Dragičević odgovorio na Dodikove današnje najave - 1


................

Davor je na pitanje novinara o izjavama Milorada Dodika da ponovo poziva da se sastane sa njim, kazao da je Dodik može sastajati sa svojom mamom i tatom, Željkom i Biserkom.

"Milorad Dodik je zločinac i ubica, Milorad Dodik je poslao vas tu da vas ubije, vas u plavim uniformama", rekao je Davor.

"Večeras ćemo isto ići stazama mog sina, Davida Dragičevića i svaku noć ćemo koračati stazama Davida, kada napokon oslobodimo ovaj trg, za ove fašiste neće biti mjesta, a sve na miran i dostojanstven način. U nedjelju u 18 časova ću iznijeti zahtjeve državi, koji moraju biti ispunjeni. Niko od vlasti više ne može stati uz narod, ima ko će biti uz narod, oni su se pokazali, treba da idu u zatvor", rekao je Davor.

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida zahvalila se svima koji su se okupili u Srajevu, Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu i svim drugim gradovima za njeno dijete i pozvala je Dragana Lukača da podnese ostavku.

Policija se oglasila u jednom trenutku i pozvala građane da se raziđu u interesusvoje bezbjednosti, nakon čega su građani povikali ubice i negodovali.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88940460

Powered by Blogger.ba