Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

31.10.2018.

STJEPAN MESIĆ ZAČEPIO USTA KOLINDI I PLENKOVIĆU: HRVATI NISU HTJELI ČOVIĆA, KOMŠIĆ JE LEGALAN I LEGITIMAN"

MESIĆ ZAČEPIO USTA KOLINDI I PLENKOVIĆU: "Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman"

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stipe Mesić ni u mirovini ne miruje. Puno putuje pa mu nije dosadno.
U intervjuu za Dnevnik.hr kaže da ga zaokuplja stanje u BiH.


MESIĆ ZAČEPIO USTA KOLINDI I PLENKOVIĆU: 'Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman'


...............................

- Mislim da hrvatska politika duboko griješi, jer očito da ide jednim smjerom koji nije ni evropski ni civilizacijski. Zabluda je da Željko Komšić nije izabran legalno i legitimno. Ljudi ne čitaju zakon. Legalno i legitimno je izabran Željko Komšić. Zakon ne kaže da Hrvati biraju Hrvata, Bošnjaci Bošnjaka, nego iz reda hrvatskog naroda, a on je Hrvat. On ne predstavlja nikakve Hrvate, on predstavlja Bosnu i Heercegovinu. Što se zakona tiče, sve je jasno tu nema nijednog razloga za proteste. Treba prihvatiti da je zakon takav i po tom zakonu je i učinjeno, rekao je Mesić i dodao:

 

- Da su Hrvati htjeli izabrati Čovića u Predsjedništvo BIH, oni bi izišli na izbore, ali nisu htjeli. Tamo se barata sa krivim brojkama. Prevelika apstinencija je bila Hrvata, da su ga htjeli birati izašli bi na izbore, i onda nema tu nikakvih Bošnjaka. Dakle Hrvati nisu htjeli Čovića i to je činjenica.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
64450198

Powered by Blogger.ba