Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

05.10.2018.

VALENTIN INZKO PRED IZBORE PORUČIO GRAĐANIMA BiH: "IZAĐITE NA IZBORE, SAMI ODLUČITE O VAŠOJ SUDBINI"!

INZKO PRED IZBORE PORUČIO GRAĐANIMA BIH: "Izađite na izbore, sami odlučite o vašoj sudbini"!

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko danas je apelirao na birače da iskoriste svoje demokratsko pravo i da glasaju u nedjelju na općim izborima.


INZKO PRED IZBORE PORUČIO GRAĐANIMA BIH: 'Izađite na izbore, sami odlučite o vašoj sudbini'!

.......................
Inzko u izjavi navodi da će 7. oktobra građani Bosne i Hercegovine imati priliku da glasaju na općim izborima i da odluče ko će predstavljati njih i njihove interese u naredne četiri godine.

"Apeliram na svakog birača da iskoristi svoje demokratsko pravo i da glasa. U nedjelju odvojite 40 minuta vašeg vremena za četiri godine vaše budućnosti. Ne dozvolite da vas zastraši pozivanje na podjele, gruba retorika i prijetnje. Koristeći svoje pravo da glasate, vi odlučujete o svojoj sudbini i o svojoj budućnosti", poručio je visoki predstavnik.

Razmislite, dodao je on, o stvarima koje sprečavaju ovu zemlju da bude stabilan i prosperitetan dom za vas i vašu porodicu.

"Vaš glas može pomoći da ova zemlja postane mjesto gdje vrijedi ostati, a ne mjesto koje ćete vi i vaša djeca morati napustiti. Pažljivo pogledajte ko su kandidati i pronađite one koji zaslužuju vaše povjerenje i one koji mogu ostvariti rezultate koji su vam potrebni. Nek’ se čuje vaš glas. Sami odlučite o vlastitoj budućnosti. U suprotnom, drugi će odlučivati umjesto vas", navodi se u izjavi visokog predstavnika Valentina Inzka, saopćeno je iz OHR-a.
Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74171612

Powered by Blogger.ba