Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

27.09.2018.

POČELO SNIMANJE FILMA ,,SPAŠAVANJE VOJNIKA MILORADA"

POČELO SNIMANJE FILMA „SPAŠAVANJE VOJNIKA MILORADA“: „Ostalo je još samo da Trump zaštiti američke interese u Šipovu, Vojkovićima i Kalinoviku“!

Komentar beogradskog političkog analitičara Željka Avramovića prenosimo u cijelosti.


POČELO SNIMANJE FILMA 'SPAŠAVANJE VOJNIKA MILORADA': 'Ostalo je još samo da Trump zaštiti američke interese u Šipovu, Vojkovićima i Kalinoviku'!


........................

Piše: ŽELJKO AVRAMOVIĆ

 

- Trump nas hvali, daje podršku Vučiću, a odmah iznad, u drugom, Milorad zapomaže da Trumpova administracija tajno radi na destabilizaciji Republike Srpske?

Na zasjedanju Generalne skupstine UN govorio je predsjednik Amerike Donald Trump.

Prateći ovih dana izjave Milorada Dodika i raznih vajnih analitičara, koje su preplavile beogradske tabloide, mnogi su sa zebnjom očekivali to obraćanje.

Trump je govorio o Siriji, Iranu, Sjevernoj Koreji, odnosima sa Kinom, Rusijom, napretku američke ekonomije. Ni jednim slovom nije spomenuo Republiku Srpsku!

Većini ljudi je laknulo, jer su ih Dodik i trabanti svakodnevno ubijeđivali da je spoljno-politički prioritet Amerike i zapada destabilizacija Republike Srpske! Po Dodiku, SAD su obezbijedile zaštitu svih globalnih interesa, ostalo je samo da zaštite američke interese u Šipovu, Vojkovićima i Kalinoviku!

A, tu se on ispriječio, kao brana, kao bedem, jer ti interesi ugrožavaju interese srpskog naroda sa zapadne strane Drine!

Na naslovnim stranama beogradske štampe, moglo se pročitati da je Trump, u neformalnom razgovoru, podržao Srbiju i rekao da su Srbi dobar narod!

To djeluje zbunjujuće, čim se pogleda. U jednom tekstu, Trump nas hvali, daje podršku Vučiću, a odmah iznad, u drugom, Milorad zapomaže, da Trumpova administracija tajno radi na destabilizaciji Republike Srpske? 

Što je još gore, prosto nema drugih obaveza, radi na podjeli srpskog naroda! Na Srbe u Srbiji, koji su dobri i Srbe u Republici Srpskoj koji su loši!

Mi smo jedan narod, gospodine predsjedniče! Nismo mi mogli birati kuda će Drina da teče! Dok Vučić uživa podršku zapada, istovremeno mora da brani Dodika od tog istog zapada!

Dok sa Sorošom mlađim svako malo prijateljski razgovara, dotle nas ubjeđjuju da taj isti Soroš, već godinama sprema razne revolucije, rušilačke demonstracije i nemire u Republici Srpskoj!

Srećom, ništa se od tih zlih slutnji nije dogodilo! Ili pripreme idu slabo, ili Soroš još nije pronašao Banja Luku, na geografskoj karti!

Srbi jesu jedan narod, ali žive u dvije države i imaju dva rukovodstva! Srbija ima veliki državni problem, statusno pitanje Kosova i očekuje od Vučića da ga riješi! Milorad Dodik ima veliki, lični problem i očekuje od Republike Srpske da ga riješi!

Priznaćete da ima razlike! Državu po definiciji, čine narod i teritorija! Svaku, izgleda osim Republike Srpske! Prosto nas danima i godinama ubjeđuju da Republiku Srpsku čine Dodik i teritorija!

Neka nam ne zamjere oni, koji će reći da je Republika Srpske samo entitet!

Otuda su Amerikanci snimili film “Spašavanje redova Rajana”, a kod nas je u toku akcija "Spašavanja redova Milorada”!

Snimanje se završava 7. oktobra! Svi s nestrpljenjem očekuju KRAJ!

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88951665

Powered by Blogger.ba