Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

26.09.2018.

DAVIDOVA SMRT KAO ULOG U POLITIČKOJ KAMPANJI

26.09.2018.

AMBASADA SAD-A 'ODBACUJEMO UŽASNE OPTUŽBE O MIJEŠANJU U IZBORE'

26.09.2018.

MLADI U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: MOGU LI MLADE GENERACIJE POLITIČARA U BiH POSLATI PORUKU: RAČUNAJTE NA NAS?

26.09.2018.

BAKIR IZETBEGOVIĆ GOVORIO NA SJEDNICI UN-A

26.09.2018.

SAD PRIJETI IRANU, DOK EU, RUSIJA I KINA NUDE RJEŠENJE

26.09.2018.

DENIS BEĆIROVIĆ PISAO GRABAR-KITAROVIĆ

26.09.2018.

ŽELJKO KOMŠIĆ POZVAO ALEKSANDRA VUČIĆA DA ODMAH IZNESE DOKAZE O MIJEŠANJU ZAPADNIH SILA U IZBORE U BiH

„IZNESITE 'FRAPANTNE' DOKAZE“: Komšić pozvao Vučića da odmah iznese dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u BiH

"Možda gospodin Vučić u namjeri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko miješanje u izborni proces u Bosni i Hercegovini, špekulacijama o miješanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je miješanje u izborni proces u BiH sasvim normalno


'IZNESITE 'FRAPANTNE' DOKAZE': Komšić pozvao Vučića da odmah iznese dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u BiH


..................

Predsjednik Demokratske i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je danas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da odmah iznese navodne frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u BiH ne čekajući osmi oktobar.

 

"Gospodin Vučić tvrdi da posjeduje te dokaze. Ako je prijatelj Bosne i Hercegovine, kako za sebe voli kazati, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umiješanosti drugih država u izbore u Bosni i Hercegovini. Budite naš iskreni prijatelj i odmah to iznesite.

 

Nama u Bosni i Hercegovini ne trebaju nikakve smutnje, ali nam isto tako ne trebaju ni glasine sa Vaše strane. Zašto da se čeka osmi oktobar, tada je već kasno. Ako znate o čemu se radi, budite prijatelj ove države i sve javno iznesite", kazao je Komšić.

 

On je dodao da je bosanskohercegovačka javnost do sada jedino upoznata da miješanjem ruskih obavještajnih službi koje u saradnji sa Hrvatskim HDZ-om i Draganom Čovićem pokušavaju da utiču na izborni proces u Bosni i Hercegovini.

 

"Možda gospodin Vučić u namjeri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko miješanje u izborni proces u Bosni i Hercegovini, špekulacijama o miješanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je miješanje u izborni proces u BiH sasvim normalno.

 

Zato pozivam gospodina Vučića da odmah iznese 'frapantne' dokaze koje navodno posjeduje", rekao je Komšić.

 

(Vijesti.ba)

26.09.2018.

ŠEMSUDIN GEGIĆ: MENE IZ BiH MOGU ISELITI, ALI NE MOGU MOJU BiH ISELITI IZ MENE

26.09.2018.

EMIL KARAMATIĆ : KOJE ĐUBRIVO IZABRATI (A, MALO JE MIRISNOG, SAMONIKLOG BILJA)

Emil Karamatić : Koje đubrivo izabrati (a, malo je mirisnog, samoniklog bilja)Često uđem u prodavaonicu đubriva, imam taj običaj da po sat vremena sam sa sobom pričam u želji da otkrijem što bi bilo najbolje za moje biljke.

Piše: Emil Karamatić (Neznase)

Neki dan, u tim hranidbenim prostranstvima opet zbog neodlučnosti i traženja odgovora – što je dobro a što ne, potrošim sat vremena. Potrošio bi i više da me nije zaskočio prodavač koji mi reče da mu je čudno zašto se toliko mislim kada u prodavaonici đubriva mogu birati tek između vještačkog i prirodnog đubriva.

Gledao sam ga bez riječi.

Misli su mi odlutale na neki raniji tekst o izborima, čak sam pomislio da sam ispred biračkih kutija. Zatvoren u mali omeđeni prostor. Češkam se po glavi s pogledom uperenim prema plafonu, kao trebao bih donijeti važu odluku.

Što izabrati?

Ali me je opet prekinuo prodavač. Možda mi je jasno, ali ne baš u potpunosti, kad mi je rekao da malo imaju samoniklog mirisnog bilja te da, i ako se pojavi, brzo uvene.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
88960716

Powered by Blogger.ba