Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

25.06.2018.

SPLITSKI FIZICAR ODERAO DRAGANA COVICA: "SRAMOTAN JE CIN DODIJELITI DOKTORAT POLITICARU KOJI JE NA KRIVOJ STRANI I PROSLOSTI I BUDUCNOSTI"!

SPLITSKI FIZIČAR ODERAO ČOVIĆA: "Sramotan je čin dodijeliti doktorat političaru koji je na krivoj strani i prošlosti i budućnosti"!

Ne stišavaju se negativne reakcije i komentari na dodjelu počasnog doktorata lideru HDZ-a BiH, Draganu Čoviću, a poslednji u nizu sličnih izrekao je jedan od najuglednijih hrvatskih načnika, Ivica Puljak.


.............
SPLITSKI FIZIČAR ODERAO ČOVIĆA: 'Sramotan je čin dodijeliti doktorat političaru koji je na krivoj strani i prošlosti i budućnosti'! - 1
..........Splitski fizičar Ivica Puljak, koji..........

///////////////////////////


 Splitski fizičar Ivica Puljak, koji se proslavio 2012. godine kada je vodio jedan od timova koji su otkrili Higgsov bozon, što je jedno od najvećih otkrića u fizici posljednjih decenija, žestoko je osudio dodjelu počanog doktorata lideru HDZ-a, Draganu Čoviću.

 

 

"To je najsramotniji čin u povijesti hrvatske države zadnjih 28 godina otkad je imamo. Iskreno govoreći, mene je sram zbog toga. Dodjela tog doktorata jednom političaru i to političaru koji je i na krivoj strani i budućnosti i prošlosti je izuzetno loša stvar za sveučilište", rekao je bez ustezanja slavni hrvatski naučnik Ivica Puljak.

 

Pojedini članovi Senata tvrde da je to politička odluka i da je time ugrožena autonomija sveučilišta, a Puljak upozorava i da je "rad zagrebačkog rektora Damira Borasa bio izuzetno loš i u prošlom i u ovom mandatu".

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
76976202

Powered by Blogger.ba