Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

18.05.2018.

"UZELI STE MI ĐAKCA, UZEĆU VAM SVE": DAVIDOV OTAC PORUČIO DA SE NEĆE POMJERITI SA TRGA KRAJINE DOK NE SAZNA ISTINU

“UZELI STE MI ĐAKCA, UZEĆU VAM SVE”: Davidov otac poručio da se neće pomjeriti sa Trga Krajine dok ne sazna istinu

On je poručio svim jatacim, prikrivačima, onima koji uništavaju dokaze da se neće maknuti sa Trga Krajine dok god istina i pravda ne budu zadovoljeni.'UZELI STE MI ĐAKCA, UZEĆU VAM SVE': Davidov otac poručio da se neće pomjeriti sa Trga Krajine dok ne sazna istinu - 1

U Banjaluci se po 55. put održalo okupljanje “Pravda za Davida”.

 

Davor Dragičević rekao je kako je danas prošlo tačno 2 mjeseca odnosno 60 dana. U tih 60 dana vlast ne nudi nikakav odgovor.

 

– Ja, Davor Dragičević vam nikad neću oprostiti Đakca ni ostalu djecu – rekao je večeras pred okupljenim Banjalučanima Davidov otac.

 

On je poručio svim jatacim, prikrivačima, onima koji uništavaju dokaze da se neće maknuti sa Trga Krajine dok god istina i pravda ne budu zadovoljeni.

alt

Foto: BUKA 

 

– Uvijek ću ovdje biti, dok god ne dobijem dvije stvari – istinu i pravdu – poručio je on i ponovio da ova okupljanja moraju biti mirna i dostojanstvena.

 

On se osvrnuo i na danas objavljene fotografije Davidovog tijela koje je on objavio.

 

– Ono danas što sam objavio na Facebooku, izvinjavam se, morao sam, to su fotografije sa reobdukcije. Vidjeli ste sami, dijete nije bilo par sati u vodi, možda nije ni bilo u vodi. Vidjeli ste povrede, vidjeli ste mučenje. Ubili ste mi dušu, zatrli ste mi sjeme, svijeću ste mi ugasili. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve – kazao je Davor Dragičević.

 

Puštena je i Davidova pjesma “Klinac u getu” koju su svi otpjevali, a nakon toga Davor se još jednom obratio svima.

 

– Ako nekome bude falila dlaka sa glave, mojim prijateljima, komšijama, Pravdi za Davida, uzvratiću žestoko – rekao je Davor Dragičević, piše Buka.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
76440492

Powered by Blogger.ba