Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

10.05.2018.

U BEOGRADU OBECALI RIJESITI DAVIDOVO UBISTVO: "LUKACU TI NISI OTAC, TI SI MONSTRUM..."

U BEOGRADU OBEĆALI RIJEŠITI DAVIDOVO UBISTVO: "Lukaču ti nisi otac, ti si monstrum..."

Iz grupe “Pravda za Davida” rekli su da su se juče poslije presa u Beogradu našli sa odbornicima iz Srbije, koji su se zgrozili kada su čuli šta se dešava.
U BEOGRADU OBEĆALI RIJEŠITI DAVIDOVO UBISTVO: 'Lukaču ti nisi otac, ti si monstrum...' - 1

-Dragane Lukaču i ostale ubice i sakrivači dokaza, slučajno ako meni ili nekom iz grupe “Pravda za Davida” bude falila dlaka sa glave imaćeš sa mnom problem – poručio je Davor Dragičević.

 

Rekao je da bilo ko pokuša nešto da uradi, nije mu mjesto u ovoj grupi, te da mu je puno koristio sastanak u Beogradu.

 

– Poslije sjednice NS RS svima je jasno ko su ubice i sakrivači dokaza, ko su ti ljudi koji su odlučivali o našim životima do 18. marta – kazao je Dragičević i poručio je da više neće.

 

Istakao je da ima sve resurse da im se suprostavi, ali mirno i dostajanstveno.

 

– Lukaču, niko nije prijetio tvom djetetu, ni ja niti bilo ko iz ove grupe. Ti nisi roditelj, ti monstrum. Otkud tvoje dijete od deset godina u dva časa iza ponoći vani. Imate snimak na grupi  gdje je Dalibor Vrećo rekao da je ono David, ali to nije on. To je montiran i smišljen proces, na jednom snimku je mokra cesta, a na drugom suva – saopštio je na večerašnjem okupljanju u Banjaluci.

alt

 

Zatim je puštena Davidova pjesma, te su svi zajedno pjevali.

Davor je poručio Lukaču da niko iz ove grupe nije ubica ili nasilnik i da će zaštiti i njegovu djecu, te pozvao oftalmologa da pogleda Karanove oči.

 

Danijela iz grupe “Pravda za Davida” rekla je da su u NS RS nazvani perfomansom, te da su poslanici zaboravili da ih je narod birao.

alt

 

– Lukač je trebao iznijeti činjenice, a ne da prijeti. On prijeti da će nekog ubiti! Sami ste se ukopavali iz dana u dan. Lukač je rekao da ga čudi što Davor ne zna da je LSD jeftina droga i da to znaju svi koji sa tim rade. To je dovoljno! On je dio zločinačkog čina zato što pokušavaju prikriti dokaze – istakla je ona.

 

Iz grupe “Pravda za Davida” rekli su da su se juče poslije presa u Beogradu našli sa odbornicima iz Srbije, koji su se zgrozili kada su čuli šta se dešava.

 

– Njihova poruka je da imamo potpunu podršku skupštine Srbije – kažu iz grupe “Pravda za Davida” i da je Lukač tokom govora izgovorio najmanje 43 laži.

 

Davor je rekao i da je dobio slike prve obdukcije.

 

Zatim su čitane izjave od Lukača za koje su tvrdili da su laž. Na šta su brojni prisutni glasno negodovali.

– Inspektore koji si maltreirao moje dijete poslije tuče, takođe si saučesnik u ubistvu. Znam ti ime i prezime – poručio je Davor.

 

Poručio je Željki Cvijanović da kada se sazna istina o njima na vlasti da niko neće biti uz njih, ali kada se sazna istina o Davidu, na Trgu će biti još više ljudi.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
76403447

Powered by Blogger.ba