Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

18.04.2018.

BISKUP KOMARICA: DRAGAN COVIC NE UVAZAVA HRVATE U ENTITETU RS-a I POSAVINI U BiH

BISKUP KOMARICA ČOVIĆU: "To je strašna rečenica, omeđili ste se do Ivan planine i Kupreških vrata..."

- Nije, nije, nije ... nije odavno. On ima svoje mjesto, ja ga uvažavam kao političara, ali on očito ne uvažava Hrvate ovdje. Hrvate uvažava pro forme. Ne treba se on sa mnom sastati, neka prođe ovdje pusta sela gdje su Hrvati bili, kaže Komarica.BISKUP KOMARICA ČOVIĆU: 'To je strašna rečenica, omeđili ste se do Ivan planine i Kupreških vrata...'

Za banjolučkog biskupa Franju Komaricu Hrvatski narodni Sabor (HNS) je samo hercegovački. On je za FTV rekao da su vođe HNS-a rekle da ih ne zanimaju Hrvati u Posavini, u Republici Srpskoj i u srednjoj Bosni.

 

- Dakle to je strašna rečenica, to je strašna konstatacija. Vidi se dakle da su oni sebe omeđili do Ivan planine i do Kupreških vrata, i imaju pravo na to, apsolutno, ali nemoj zastupati onda mene ako tebi nije uopće stalo do mene, kaže Komarica.

 

Na pitanje je li Draganu Čoviću stalo do Hrvata u RS, Komarica odgovara:

 

- Nije, nije, nije ... nije odavno. On ima svoje mjesto, ja ga uvažavam kao političara, ali on očito ne uvažava Hrvate ovdje. Hrvate uvažava pro forme. Ne treba se on sa mnom sastati, neka prođe ovdje pusta sela gdje su Hrvati bili, kaže Komarica.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
75133740

Powered by Blogger.ba