Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

10.04.2018.

HDZ 1990.: PRIVATNI SAJAM U MOSTARU PO DZEPU POREZNIH OBVEZNIKA

HDZ 1990.: Privatni sajam u Mostaru po džepu poreznih obveznika

Danas je otvoren Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018. na kojemu sudjeluje preko 850 izlagača iz 26 država svijeta, a očekuje se 40 tisuća posjetitelja.



HDZ 1990.: Privatni sajam u Mostaru po džepu poreznih obveznika

Važan je to, kako najavljuju organizatori, proljetni sajam u Bosni i Hercegovini koji će trajati sljedeća četiri dana, a grad na Neretvi prometno je blokiran već par dana, stotine policajaca reguliraju promet i pitamo se tko će to financirati, a zna se da će kao i do sada mnogo puta za privatnu promociju novac otići iz županijske kase, navode iz HDZ 1990.

 

Nažalost do sada niti jedan od ministara MUP-a HNŽ-a zato nije odgovarao i po tomu se vidi kakva nam je država, a da se ovo događa negdje na zapadu taj isti ministar bi davno dao ostavku iz moralnih razloga.

 

Redovna cijena nastupa na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018, zavisno od kvadrature i položaja štanda, iznosi 65 eura po kvadradnom metru za neobrađen izložbni prostor. Trošak opremanja štanda po principu standardnog uređenja iznosi 30 eura po kvadratnom metru što znači da bi ukupni troškovi samo za izlagačku površinu išli i do 95 €.

 

Kad se sve zbroji dođe se do zavidne svote novca, u čijem će džepu završiti druga je strana medalje, važno je da će za promociju akademika Čovića i dragoga mu Ace svoj doprinos i ovaj put dati porezni obveznici pa bilo to i kroz plaćanje osiguranja, vjerojatno si ne mogu priuštiti gopoda privatne sekjuriti tvrtke. Sve će to narod pozlatiti kako napisa srpski književnik Laza Lazarević- primjereno s obzirom kako je Srbija zemlja partner ovogodišnjega sajma.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

Brojač posjeta
61957194

Powered by Blogger.ba