Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

02.04.2017.

ZDRAVKO KRSMANOVIĆ: MILORAD DODIK JE VOĐA KRIMINALNE GRUPE U ENTITETU RS-a, SVE AFERE SE VEŽU ZA NjEGA

ZDRAVKO KRSMANOVIĆ: „Dodik je vođa kriminalne grupe u Republici Srpskoj, sve afere se vežu za njega“

"Propadaju banke u RS-u a niko nije kriv. Dodik diže kredit kod Pavlović banke za vilu na Dedinju, a nema zakonsko pokriće", upozorio je KrsmanovićZDRAVKO KRSMANOVIĆ: 'Dodik je vođa kriminalne grupe u Republici Srpskoj, sve afere se vežu za njega' - 3

Učesnici TV duela u sklopu emisije "Tačka na 7" Televizije N1 bili su poslanik NDP-a Zdravko Krsmanović i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić.

 

Tema razgovora bilo je stanje u BiH. Krsmanović je kazao kako ne treba predstavljati situaciju u BiH lošom, a istovremeno govoriti da je stanje u Republici Srpskoj idealno.

 

Krsmanović je pitao ako je sve dobro, kako je onda predsjednik RS na crnoj listi SAD, na što je Stevandić odgovorio da je i BiH na crnoj listi Evropske unije.

 

Krsmanović mu je replicirao kako onda treba reći da je predsjednik Republike Srpske pod sankcijama najveće sile svijeta koja ga je, ranije, i dovela na vlast.

 

Budući da je Nenad Stevandić ostao pri svom stavu da je Milorad Dodik na američku „crnu listu“ stavljen kao politička figura, Zdravko Krsmanović je burno reagirao.

 

„Po meni, Milorad Dodik je vođa kriminalne grupe u Republici Srspkoj, šef mafijaškog režima, diktator itd. Sve afere se vežu za njega, propadaju banke u RS-u a niko nije kriv. Diže kredit kod Pavlović banke za vilu na Dedinju, a nema zakonsko pokriće.

 

Pa se onda hapsi direktor banke i baca u prašinu, a predsjednik RS-a neće ni da dođe da bude saslušan. Ima stvari koje se moraju govoriti. Ako nešto ne valja u Sarajevu to treba reći, ali isto tako treba govoriti i o Republici Srpskoj“, kazao je Krsmanović.

///////////////////
/////////////////////////////

NATO ZABRANIO PRELET 'SRPSKIM MIGOVIMA': Avioni iz Rusije u Srbiju stižu, ali u dijelovima?! - 2

NATO ZABRANIO PRELET 'SRPSKIM MIGOVIMA': Avioni iz Rusije u ...

//////////////////////
 


/////////////////////


PAPIN IZASLANIK SE OBRATIO VJERNICIMA U HERCEGOVINI: 'Reći ću vam šta je najveće čudo Međugorja' - 1

PAPIN IZASLANIK SE OBRATIO VJERNICIMA U HERCEGOVINI ...

/////////////////////
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
<< 04/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

Brojač posjeta
58352870

Powered by Blogger.ba