Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

22.10.2012.

PRLjAVA IGRA PROTIV BOŠNjAKA MOSTARA

Prljava igra protiv Bošnjaka Mostara

imageMostar, BiH

........................................................

U povodu iznošenja prijedloga političkih stranaka i grupacija u sarajevskome Uredu visokoga pedstavnika (OHR) oglasio se Klub vijećnika Bošnjaka u Gradskome vijeću Mostara.

"Obavještavamo bosanskohercegovačku javnost kao i predstavnike  međunarodne zajednice u BiH da na listi prijedologa koje su danas  iznjeli predstavnici OHR-a u BiH, pored svih političkih partija i  grupacija koje participiraju u Gradskom vijeću Grada Mostara nema -  ponavljamo, nema prijedloga Kluba Bošnjaka u Gradskom vijeću Grada  Mostara!

Šokirani smo ovakvim ponašanjem, ali nimalo iznenađeni prljavom igrom  koja se vodi protiv Bošnjaka Mostara. Najoštrije upozoravamo sve aktere  i vinovnike ovakvog pristupa rješavanja problema mostarskog Statuta da  će politički predstavnici Bošnjaka Mostara znati povući poteze kojima će  zaštiti interes, dignitet i političku slobodu Bošnjaka Mostara  odgovarajući tako na brutalnu demonstraciju političke sile iz Ureda  visokog predstavnika u BiH", stoji u priopćenju koje je potpisao  predsjednik Kluba vijećnika Bošnjaka u Gradskome vijeću Mostara Salem  Marić.

(Vijesti.ba/Fena)

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74150731

Powered by Blogger.ba