Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

15.10.2012.

SKRIVENI TALENAT JASMINA KOMIĆA "SOLDIER OF FORTUNE"

Skriveni talenat Jasmina Komića oduševio Britance
“Soldier of fortune” u izvedbi ministra Vlade RS osvanuo na zvaničnoj stranici grupe Deep Purple
...................
15.10.2012.
..................
“Soldier of fortune” u izvedbi ministra Vlade RS osvanuo na zvaničnoj stranici grupe Deep Purple
Jasmin Komić u "Teleringu"
........................................................

Video klip koji je na "Youtubeu" postavljen 1. oktobra ove godine, a na kojem ministar nauke i tehnologije RS prof. dr. Jasmin Komić izvodi pjesmu “Soldier of fortune” grupe Deep Purple do sada ima preko 54.000 pregleda.

Entitetski ministar je, naime, u emisiji “Telering” urednika i voditelja Mate Đakovića, na gitari odsvirao i otpjevao ovaj čuveni klasik, a nakon što je snimak osvanuo na internetu, stekao je brojne simpatije cijele BiH, regiona ali i u brojnim drugim zemljama svijeta.

Koliko je ministar Komić bio dobar u svojoj interpretaciji jednog od najvećih hitova svih vremena svjedoči i činjenica da je njegova izvedba postavljena na oficijelnoj stranici Deep Purplea, a zovu ga “Professor of fortune” (profesor sreće).

Oficijelna stranica benda "Deep Purple"

Ne zna se kakav komentar bi mu dali David Coverdale ili Ritchie Blackmore, ali posjetioci zvaničnog sajta britanske rok grupe, baš kao i oni na "Youtubeu" su se složili u ocjeni – bravo ministre!


“Trebalo bi ga izabrati da vlada cijelim svijetom”, “Nezamislivo je da neki britanski ministar pokaže ovakav muzički talenat”, “Ovaj čovjek je odličan”, samo su neki od komentara posjetilaca originalne Deep Purple internet stranice.

Poslušajte izvedbu Ministra  nauke i tehnologije RS-a, g-dina Jasmina Komića:

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74306187

Powered by Blogger.ba