Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

15.10.2012.

HRVATSKA: GRAĐANI SE ORGANIZUJU PREKO FACEBOOKA: BOJKOTIRAJMO KONZUM!

Građani se organizuju preko Facebooka: Bojkotirajmo Konzum!

image

"Krećemo sami i bez ičije podrške jer je Ivica Todorić financijer 99 posto medija u Hrvatskoj, te svih političkih stranaka u RH. Također on financira i predsjedničke kampanje svih potencijalnih predsjednika", stoji u opisu Facebook "eventa" pod nazivom ...

...  "07.11.2012. Dan bojkotiranja svih Konzuma u RH!".

"Mnogi će sada reći 'kakve koristi od bojkota Konzuma na jedan dan, a uostalom i više od pola ključne industrije je u njegovim rukama...', upravo zato neka ovaj jednodnevni simbolični bojkot postane navika onih građana Hrvatske koji ne znaju da kupovinom u njegovim trgovinama uništavanju malog, običnog Hrvata. Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom "nestašicom" mesa, pa on kao "osloboditelj" uskače i uvozi pokvareno meso iz drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce", pišu organizatori akcije, prenosi Index.

"Agrokor kupi firmu za 1 kunu, država sanira sve dugove, i još mu da povrat kapitalnih ulaganja. Pljačkaju nas pored zdravih očiju. Zapamtite, tisuće ljudi je propalo zbog Ivice Todorića i njegovog oca (koji je bio zatvoren zbog pljačke u bivšoj državi), te njegovih poltrona koji za šaku novaca izdaju nacionalne interese. U njegovim rukama je mnogo firmi, a mi za početak pokrećemo bojkot Konzuma, na području cijele Hrvatske, zakazanog za 07.11.2012. (SRIJEDA)", naglašavaju prosvjednici protiv Todorića.

Sudjelovanje u akciji bojkota Konzuma za sada je potvrdilo gotovo 1500 osoba, dok ih je 130 neodlučno. Pozivnica za sudjelovanje u "eventu" za sada je upućena na Facebook profile više od 15.000 ljudi.

"Pozovite svoje prijatelje, jer je malo vjerojatno da će mediji stati na stranu naroda, kad ne pišu protiv svog Boga, glavnog oglašivača. Moć je u vašim rukama, oslobodite je", poručuju organizatori bojkota.

Ovo nije prvi put da se građani putem Facebooka organiziraju kako bi bojkotirali proizvode najbogatijeg Hrvata. Prije nekoliko mjeseci pokrenuta je grupa "Ne dajem pare Todoriću", koja je i dalje aktivna u pozivanju na bojkot Konzuma i Todorićevih proizvoda generalno.
(Vijesti.ba)

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74306582

Powered by Blogger.ba