Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

05.10.2012.

MILE ŠUMSKI FUHRER: KACIN JE SMUTLjIVAC

Mile, šumski Führer

Kacin je smutljivac

 
Život bez Tadića nema smisla: Dodik Mile sneva novu srpsku državu
Život bez Tadića nema smisla: Dodik Mile sneva novu srpsku državu
Photo: www.ds.rs

..............................................................

U intervjuu za nešto što se zove „S media portal“, šumski Firer ponavlja već izrečen stav da ga interesuje samo srpski narod, da će njegova stranka pobediti na lokalnim izborima u Srebrenici, da postoje „srpske države“ i da je nesrećni Jelko Kacin bolestan tip koji stalno radi protiv Srba

Vaskoliki neprijatelj srpstva: Kacin Jelko, bolestan tip
Photo: Tanjug
.............................
ŠTA MILETA NE INTERESUJE

 

BITKA ZA SREBRENICU: Očekujem da će tamo pobediti srpska kandidatkinja. Tamo ćemo pokazati da Republika Srpska i Srbi imaju kapacitet da vode opštinu koja je poznata celom svetu. Ali to nećemo raditi onako patetično i dramatično kako žele da prikažu Bošnjaci. Zato pozivam sve koji mogu da glasaju u Srebrenici a žive u Srbiji, da dođu i obave svoju dužnost. Ovo je malo više od izbora i zato je važno da pobedi naš, srpski kandidat.

MUFTIJA NAS PROVOCIRA: Zukorlić nema veze sa Srebernicom, i pokušavaju nekim inženjeringom da dobiju prevlast. Jasno je da će se on odmah posle glasanja vratiti u svoje mesto. To masovno prijavljivanje Bošnjaka u Srebrenici je omogućila međunarodna zajednica. Zukorlić provocira i sa nekim pasošem Sandžaka! Očigledno je umislio da je neka važna politička figura. Taj pasoš koji je on ponudio, a za koji tvrdi da je nameštaljka, nudi svojim sunarodnicima, a svima je jasno da sa tim ne može ama baš ništa.

ZADATAK SVIH SRPSKIH DRŽAVA: Mislim da bi srpski narod trebalo da povećava standard i sam formalan ulazak u EU nije najvažnija stvar. Važnije je da stignemo standarde EU. Mi još mislimo da tamo postoji mesto za nas, ali se EU promenila u poslednjih nekoliko godina. Oni traže neki novi model, i zato je logično da srpske države dobro promisle i donose odluke. Strateški interes Srba je da se uključi u tu asocijaciju, ali ne na ponižavajući način kao do sada. Možemo da ispunimo sve kao i druge države do sada, a ne da nam se postavljaju neki novi uslovi.

SLOVENAC KOJI PRAVI HAOS: Srbija ne sme da dozvoli da Jelko Kacin bude izvestilac EP za Srbiju. Trebalo bi da reagujete i da kažete da je on persona non grata i da pošalju nekog drugog. On je običan smutljivac, ide po Bosni, Srbiji i Kosovu i pravi haos, i stalno radi protiv Srba. To je radio i 1991. kada je bio promoter rata i ubijanja vojnika JNA. On je pokušavao da slično uradi i u BIH, ali mu je jasno da to ne sme da priča, pogotovo ne u Banjaluci. On zato nikad ni ne dolazi ovde i ne bi ni trebalo da dolazi. On je bolestan tip, politički gledano. Može da piše razne izveštaje, ali nas baš briga za njega!

: Mene ne interesuje Bosna i Hercegovina. Zanimaju me samo izbori u Republici Srpskoj. Svaki izbori donose novi demokratski legitimitet institucijama sistema, a time i RS. Zato bi oni trebalo da pokažu našu civilizacijsku spremnost i sposobnost za demokratski proces, da potvrde da je Srpska važan faktor na ovim prostorima. Naravno, izbori su prilika i da narod kaže ko bi najbolje mogao da vodi opštine u naredne četiri godine. Iako je reč o lokalnim, svaki izbori imaju važnost opštih jer se tada meri snaga političkih partija koje deluju na prostoru BiH.

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74168274

Powered by Blogger.ba