Jedinstvena Bosna i Hercegovina

Dobrodošli na moj blog

05.10.2012.

"LIJEPA KO' BOSNA": ZALjUBLjENI POLjAK OTKRIO ZAŠTO TRAŽI OPROST

"Lijepa ko' Bosna": Zaljubljeni Poljak otkrio zašto traži oprost

05.10.2012.
imageLjubavna poruka na dvije zgrade u Budimpešti

............................................................

(24SI) - Poljak Jan Przasnek, koji je postavio ogromnu ljubavnu poruku na dvije zgrade u Budimpešti, danas će se vidjeti s djevojkom Gikom, za koju kaže da je lijepa k’o Bosna, kako bi razgovarali u zajedničkoj budućnosti.

 

[24 sata info]

Przasnek je u izjavi za RSG radio rekao da je Gika šokirana, ali da će se tokom dana naći na ručku s njom kako bi razgovarali o zajedničkoj budućnosti.

Przasnek je rekao da je u našu zemlju dolazio 2003. i 2004. godine tokom posjete Balkanu, kojim je fasciniran. Boravio je u Sarajevu, Neumu i Mostaru, oduševljen je onim što je vidio i zato želi i Giku dovesti u BiH.

Kako kaže Przasnek, on je Giku ostavio prije mnogo godina, ali je sada shvatio da je ona žena njegovog života i da želi biti s njom.

U svom “ljubavnom pismu” na prvom panou Poljak je napisao: “Gika, učinio sam najveću grešku u životu, ali zahvaljujući tome shvatio sam koliko mi značiš. Shvatio sam da ću moći voljeti samo tebe. Ako mi oprostiš, svaku minutu tvoje patnje pretvorit ću u sretne sate, svaku tvoju suzu u more radosti. Možeš li mi oprostiti, Gika?”
Na drugom je panou Jan napisao ovo:

“Ukoliko mi oprostiš, želim da znaš da ću te oženiti i da ćeš biti majka moje djece. Želim ti izgraditi jednu malu kuću u Gorkiju ili gdje god ti želiš. Još uvijek ti želim pokazati Bosnu koja je predivna poput tebe. Znam da je ova ideja suluda, ali vjerujem da je ovo najmudrija odluka u mom životu. Znam da još nije kasno. Vjerujem u istinsku ljubav i u čuda. Želiš li i ti vjerovati, Gika?”.

(24sata.info)

 

Jedinstvena Bosna i Hercegovina

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
74168338

Powered by Blogger.ba